Xarxes Socials


Social Media Manager

Dissenyàrem una presència activa a les Xarxes Socials que et permetin estar connectat i degudament indexat als cercadors. Enfortir el teu projecte i alhora la teva reputació on line.

La nostra funció com a agent actiu o dinamitzador (social media manager) és mantenir la participació constant en el diàleg de la Web 2.0 amb accions molt ben definides i pensades.

Establim una estratègia, l’executem i la supervisem.

Situarem la teva empresa dins un entorn modern, dinàmic i sensible amb les noves tecnologies.

Content is king

No serveix de res estar a les Xarxes Socials, si no dinamitzem i cuidem la nostra comunitat amb contingut de valor, el contingut és el rei. T’ajudarem a crear contingut interessant, rellevant, original, útil i de qualitat per la web i les Xarxes Socials, creant una bona i sòlida estratègia de branding.

Hem de generar confiança, fiabilitat i reputació de marca en tot el que publiquem per aconseguir èxit i efectivitat.

Eines 2.0

Realitzarem un anàlisi de la teva situación i posicionament actual i et proposarem les accions a les Xarxes Socials que creiem idònies per situar la teva empresa o marca de la millor manera al web 2.0. Utilitzarem les eines (Facebook, flickr, youtube, vimeo, twitter, foursquare, linkedin, google+) més adequades per al teu projecte sempre amb un criteri clar, transparent i ben definit des de l’inici.