Posicionament


SEO

Aconsegueix el millor posicionament de la teva web per sobre dels teus competidors gràcies al SEO (Search Engine Optimization), l’eina per adquirir la millor posición als cercadors, com  per exemple Google, de manera natural.

Analitzarem el sector, la teva competència i la progrmació de la teva pàgina web per aconseguir millorar la teva imatge i presencia web.

SEM

Capta noves audiències fent campanyes de marketing als principals cercadors. Una de les accions de comunicació més comú del SEM (Search Engine Marketing) és la publicitat CPC (Cost per Click) a través de Google Adwords.

Elaborarem estratègies per aconseguir gestionar aquests anuncis i atreure, així, el major nombre de clicks amb el menor cost possible. És l’hora de promocionar-se a Internet.

ORM

En aquest moment ja s’està parlant de la teva empresa o marca a Internet a través de les Xarxes Socials però no tens el control del que s’en diu.
T’ajudarem a controlar la teva reputació i l’impacte del teu projecte generant contigut positiu per aconseguir major presència online, a més  de prepararte un minuciós protocol d’actuació per minimitzar els efectes d’ una posible crisi de reputació.