Audiovisuals

Streaming

Retransmetem esdeveniments, presentacions o congressos per Internet en directe a pràcticament tots els dispositius amb connexió a internet (ordinadors, tablets, smartphones) amb una qualitat de vídeo de fins HD1080p.

Oferim solucions perquè el seu esdeveniment o congrés s’adapti a qualsevol plataforma i pugui ser visualitzat en diferents entorns: web, bloc, Xarxes Socials (facebook, twitter).

5 Veneficis:
1. Augmenta la participació i experiència viscuda
2. Augmenta el grau de participació
3. Dinamitza les converses entre participants
4. Augmenten la quantitat i qualitat de la llista de contactes
5. Aconseguim obtenir continuïtat a les Xarxes Socials

i-Vídeo

Et proposem una fórmula innovadora per donar a conèixer les teves idees, productes o serveis a través de la publicitat 2.0. Crearem, produirem i distribuirem un vídeo per la seva posterior distribució a través de les Xarxes Socials.

Utilitzarem técniques de màrqueting viral, presència a Google Ads. o campanyes via e-mail màrqueting o màrqueting móvil per promocionar el teu i-Vídeo.  Conseguirem donar un impuls al teu projecte gràcies a la novedosa publicitat 2.0.

Brand Video

El vídeo corporatiu és un servei publicitari que t’ajuda a promocionar la teva empresa.  Es una eina excel·lent per aconseguir dinamitzar i millorar la teva imatge. Gràcies a aquesta instrument de comunicació no només donaràs a conèixer la teva empresa sino també a les persones que la integren, els teus métodes de treball i els productes i serveis que realitzes.

El vídeo digital està pensat per captar i donarte a conéixer a futurs clients, socis, proveÏdors o al públic en general. A més a més el Brand Vídeo es una de les millors eines preventives en cas d’una posible crisi de reputació online.

Més de 10 anys d’experiència en el món de la comunicació, truqui’ns ara 93 537 63 93 o al 628 791 121 | Aproveche 10 Años De Experiencia! Contacto: 93 537 63 93 | 628 79 11 21

Aquí et mostro el meu Reel amb un resum de feines | Aquí te muestro mi Reel con un resument de trabajos