10 tips per aconseguir el tweet perfecte

Les xarxes socials ja s’han convertit en un imprescindible de la nostra vida, tant per a les empreses com per a la nostra privada. Les xarxes socials són un element quotidià que gairebé tots fem servir, però saps com escriure un bon tweet? Avui el mostrem 10 tips per aconseguir el tweet perfecte.

Premis Oscar 2014

La història de supervivència en l’espai del mexicà Alfonso Cuarón, Gravity, ha estat la gran triumfadora dels Oscar 2014, celebrats aquesta nit en el Dolby Theatre de Los Angeles, en portar-se set dels deu premis als quals optava. No obstant això, el premi gros, el de millor pel·lícula, ha recaigut en el drama 12 anys d’esclavitud, que s’ha portat a casa tres premis.

E-mail marketing, la millor eina per les vendes d’e-commerce

El percentatge d’usuaris d’Smartphone creix dia a dia. Són molts els sectors que s’estan beneficien de l’èxit dels telèfons intel·ligents, i el sector del comerç és un d’ells.

Gràcies als Smartphones els usuaris poden revisar els seus e-mails de manera constant, fet que ha provocat un gran augment d’apertura en les campanyes d’e-mail marketing.

7 falsos mites de l’E-mail Marketing

L’E-mail Marketing és una de les estratègies de marketing digital més utilitzades, tot i això hi ha molts falsos mites, que avui amb aquesta infografia podem desmentir.

Mite 1 – Els consumidors estan ofegats per rebre tants e-mails de marques

Realitat: El 60% dels consumidors rep menys de 6 e-mails de marques. El 40% en rep 3 o menys.

Desapareix el polze cap amunt de Facebook

 

Facebook ha decidit eliminar la seva famosa icona del polze cap a munt com expressió dels “likes”. La companya nord americana canviarà la icona per un simple “me gusta”. El canvi es farà a poc a poc a tots els usuaris de tot el món. L’equip de Facebook ha explicat que aquest canvi tan sobtat es deu a què les noves imatges estan optimitzades per la seva visualització en monitors d’alta definició, i no era compatible amb la famosa icona.

Què és el CRT i per a què serveix?

El CTR ens mostra el percentatge resultant entre el nombre de clics que els usuaris fan al nostre anunci dividit entre la quantitat de vegades que es mostra al cercador.

El CRT és important i fonamental per mesurar l’eficàcia d’una campanya publicitaria a Internet, ens ajuda a conèixer el rendiment de les paraules claus que escollim i dels anuncis que creem.

Que és i com funciona Google AdWords?

 

Tots hem vist anuncis de Google Adwords quan utilitzem el buscador, però realment sabem el que és i com funciona?

Google AdWords és el programa que utilitza Google per oferir publicitat patrocinada als seus potencials anunciants.

6 beneficis de l’e-mail marketing >>


1- Econòmic

Utilitzar e-mail màrqueting permet estalviar una important quantitat de diners a l’hora de realitzar una campanya publicitària. Amb l’eina i l’estratègia adequada es pot guanyar molt pel que fa a eficàcia i competitivitat amb una inversió mínima.

Nous concursos al Mur de Facebook >>


Facebook ha canviat la seva política de concurs i ara permet fer concursos al Mur de la pàgina. Els concursos al mur de les pàgines d’empreses i marques  era una pràctica habitual però aquesta no estava regulada per Facebook.

Ara ja podem publicar concursos al mur d’una FanPage però seguint unes normes bàsiques. Podran contar-se com a participacions els comentaris a les publicacions, els Me Gusta o els missatges privats que els usuaris enviïn al perfil de la pàgina.

Echograph >>

Ecograph és una aplicació per dispositius mòbils amb sistema operatiu iOS que ens permet crear GIFs a partir de vídeos. Amb aquesta aplicació podrem crear GIF que no superin els 5 segons a partir de vídeos que hem pogut gravar des del nostre dispositiu mòbil.

Les grans empreses espanyoles aposten per les Xarxes Socials >>

Avui dia tenim presencia a les Xarxes Socials és bàsic per estar el dia i ser una empresa capdavantera, i les empreses de l’Ibex 35 ho saben. Segons un estudi realitzat per Medialuna, el 83% de les empreses espanyoles que cotitzen a borsa tenen obert com a mínim un perfil a les Xarxes Socials.

Twitter és la Xarxa Social preferida per les grans empreses i 8 de cada 10 empreses té un perfil a aquesta Xarxa Social, seguida de Facebook i Youtube.

Twitter llença el seu propi servei musical >>

Aquest servei es fa realitat després de mesos de rumors respecte al seu llançament i va començar a estar disponible des del passat cap de setmana.

Twitter acaba d’habilitar music.twitter.com, el que confirma definitivament el rumor.

A més, la xarxa social de Twitter acaba de comprar el servei “We Are Hunted”, una eina que permet descobrir, reproduir i compartir música per internet. Aquesta es l’essència de Twitter Music, descobrir nous clips musicals i compartir-los amb els nostres seguidors.

Google encapçala la llista Forutne >>

Google es manté líder, per quart any consecutiu, a la llista que Fortune Magazine realitza cada any sobre les cents millors empreses per treballar als Estats Units,  la segueixen SAS, expert en el software i serveis; i CHG Healthcare Services, companyia investigadora en temes de salut.

La llista es elaborada a partir dels resultats d’una macroenquesta als empleats de centenars d’empreses seleccioneades a l’atzar.

Ripple Tools, onze pluggins que necessitaràs per a Final Cut Pro X >>

 

Noise Industries, responsable de FXFactory, llença al mercat un nou pluggin anomenat “Ripple Tools”. Onze pluggins en un que aporten interessants eines a l’editor de vídeo d’Apple Final Cut Pro X.

Les eines que afegeix Ripple Tools son excessivament complexes, però ofereixen un millor control i ajuda a l’hora d’editar els nostres projectes.

Vine, sis segons de vídeo >>

La setmana passada Twitter llençava al mercat a “Vine”, un nou servei que permet gravar i compartir vídeos amb una característica principal, que la durada d’aquests vídeos es de només sis segons. Aquests vídeos es podran publicar directament a la xarxa de microblogging.

Vine és un servei associat a Twitter, és a dir, no el trobem dins de la mateixa aplicació, sinó que és tracta d’un servei independent, semblant a Instagram. El podem descarregar des de l’App Store, ja que només està disponible per adispositius iOS. Com ja hem dit abans, és molt semblant a Instagram, i amb això incloem també el seu funcionament.

Per a molts es tracta d’un servei per a competir amb Tumblr i els seus Gifs animats, però hi han d’altres que parlen d’inici real en l’ús del vídeo en els dispositius mòbils.

Chad2Win, l’alternativa a WhatsApp que paga als usuaris per veure anuncis >>

Rebre fins a 25 euros al mes mitjançant Paypal o un ingrés a compte per veure publicitat. Aquesta és la característica distintiva de l’aplicació Chad2Win, una app gratuïta de missatgeria instantània que promet pagar 1 cèntim d’euro als usuaris per cada anunci que es mostri a la part superior d’una conversació, i 3 cèntims d’euro al fer clic sobre els propis anuncis per reproduir-los.

Jerry McDougal, vicepresident d’Apple Retail, deixa el seu càrrec >>

Apple Retail, la divisió que gestiona les Apple Store de tot el món, continua sense nº 1 després de l’acomiadament de John Browett, i acaba de perdre al seu nº 2 també. El vicepresident Jerry McDougal ha decidit deixar el seu càrrec, no per problemes amb la companyia, sinó perquè volia passar més temps amb la seva família, ja que portava en aquest lloc de treball des de l’any 2000.

1 de cada 4 usuaris de Smartphone escaneja codis QR >>

Segons els resultats d’una recent enquesta realitzada a més de 5.000 usuaris d’Smartphones d’Europa i Nort Amèrica, l’ús del codi QR ha augmentat.

El 15% dels enquestats afirma utilitzar aquests codis, xifra que augmenta entre la població d’entre 18 i 34 fins a un 27% dels usuaris, que l’utilitza en primera instància per ampliar informació.

I és que els Codis QR ofereixen grans possibilitats. Poden amagar des d’un cupó descompte fins aportar més informació sobre el producte que acompanya, ja sigui en forma de vídeo o amb un enllaç al web de la marca.

StopMotion a l’iPhone >>

L’iPhone permet fer multitud de coses amb un mòbil. L’últim que ens ha arribat ha estat una nova app anomenada“StopMotion Recorder”, que converteix l’iPhone en un estudi d’animació.

Aquesta aplicació permet capturar fotogrames un a un o d’una manera automàtica de qualsevol objecte que es pugui moure.

Simplement hem de col·locar el dispositiu mòbil en una base fixe i gravar l’animació fotograma per fotograma. Es fa una fotografia, es mou l’objecte, l’aplicació ens mostra una imatge “fantasma” de la posició inicial de l’objecte i així podem fer la següent fotografia.

Line, la nova amenaça de WhatsApp >>

Amb més de 80 milions d’usuaris actuals, el servei de missatgeria instantània Line ha esdevingut com la principal amenaça de l’app WhatsApp des del seu naixement el Març del 2011.

Al igual que WhaysApp, l’app Line és gratuïta i compatible amb dispositius mòbils iPhone, Android, Blackberry i Windows. Per una altra banda, permet la descàrrega de l’aplicació a l’escriptori d’un ordinador amb els sistemes operatius Windows i iOS.

A diferència de l’app WhatsApp, la companyia japonesa ens ofereix altres serveis també totalment gratuïts; Line Càmera, per captar imatges fotogràfiques i Line Card, per realitzar postals.
Una altra característica d’aquesta aplicació és la possibilitat de realitzar trucades gratuïtament des de la mateixa app, per tant, no és necessari tancar-la per realitzar una trucada telefònica.

Line està disponible des de fa només 17 mesos, i ja és una de les aplicacions més descarregades arreu del món. No haurem d’esperar molt per veure com fa front a les aplicacions més potents actualment.