Nous concursos al Mur de Facebook >>


Facebook ha canviat la seva política de concurs i ara permet fer concursos al Mur de la pàgina. Els concursos al mur de les pàgines d’empreses i marques  era una pràctica habitual però aquesta no estava regulada per Facebook.

Ara ja podem publicar concursos al mur d’una FanPage però seguint unes normes bàsiques. Podran contar-se com a participacions els comentaris a les publicacions, els Me Gusta o els missatges privats que els usuaris enviïn al perfil de la pàgina.

Amb aquest nou sistema crear un concurs a Facebook es simplifica molt i ja no serà necessari recorre a les aplicacions externes, sinó que es podrà crear de manera senzilla, ràpida i gratuïta per a qualsevol tipus d’empresa.

Tot i que es pot gestionar sense necessitat de fer servir cap tipus d’aplicació existeix la possibilitat de utilitzar algunes eines que ens ajuden a gestionar de manera més ràpida i segura aquest tipus de concurs, a més de donar molta més seguretat i fiabilitat als usuaris.

Si t’agradaria impulsar la teva pàgina de Facebook i no saps com contacta amb, nosaltres t’ajudarem a donar una empenta a les teves Xarxes Socials amb aquesta i altres accions.

Comments are closed.