Les grans empreses espanyoles aposten per les Xarxes Socials >>

Avui dia tenim presencia a les Xarxes Socials és bàsic per estar el dia i ser una empresa capdavantera, i les empreses de l’Ibex 35 ho saben. Segons un estudi realitzat per Medialuna, el 83% de les empreses espanyoles que cotitzen a borsa tenen obert com a mínim un perfil a les Xarxes Socials.

Twitter és la Xarxa Social preferida per les grans empreses i 8 de cada 10 empreses té un perfil a aquesta Xarxa Social, seguida de Facebook i Youtube.

Les grans empreses tenen perfils amb temàtiques molt definides i estudiades, amb una estratègia molt definida.
Els temes més tractats per les empreses més rellevants del país a les xarxes solen ser, per ordre: Informació corporativa, promoció de productes, atenció al client i les activitats de responsabilitat social corporativa.

Pel que fa a la temàtica Twitter i Facebook son utilitzats com eines d’atenció al client, deixant YouTube per aportar informació sobre activitats realitzades per les entitats, com congressos, aniversaris o exposicions.

Els usuaris mencionen a les grans empreses i interactuen als seus perfils de xarxes socials per comentar les notícies d’actualitats relacionades amb elles, a més de comentar temes diversos com llançament de nous productes.

Comments are closed.