Chad2Win, l’alternativa a WhatsApp que paga als usuaris per veure anuncis >>

Rebre fins a 25 euros al mes mitjançant Paypal o un ingrés a compte per veure publicitat. Aquesta és la característica distintiva de l’aplicació Chad2Win, una app gratuïta de missatgeria instantània que promet pagar 1 cèntim d’euro als usuaris per cada anunci que es mostri a la part superior d’una conversació, i 3 cèntims d’euro al fer clic sobre els propis anuncis per reproduir-los.

Existeixen altres alternatives a WhatsApp que s’estan centrant en augmentar les possibilitats de l’aplicació de missatgeria instantània com Line. En canvi, Chad2Win es conforma amb les funcionalitats bàsiques. La possibilitat de guanyar diners per xatejar és la seva estratègia per guanyar usuaris, com suggereix el logotip de l’aplicació: una clara imitació de WhatsApp, en la qual l’icone en forma de telèfon es substitueix pel símbol del dòlar.

Aquesta aplicació esta disponible per a iPhone i Android, encara que només a Espanya. Hi ha una alternativa a l’hora de cobrar els diners mensualment, ja que l’aplicació et dona l’opció de fer una donació a organitzacions sense ànim de lucre i de caràcter humanitari.

Comments are closed.