Jerry McDougal, vicepresident d’Apple Retail, deixa el seu càrrec >>

Apple Retail, la divisió que gestiona les Apple Store de tot el món, continua sense nº 1 després de l’acomiadament de John Browett, i acaba de perdre al seu nº 2 també. El vicepresident Jerry McDougal ha decidit deixar el seu càrrec, no per problemes amb la companyia, sinó perquè volia passar més temps amb la seva família, ja que portava en aquest lloc de treball des de l’any 2000.

Com a vicepresident, Jerry tenia moltes possibilitats d’acabar convertint-se en vicepresident sènior, i passar a controlar Apple Retail formant part de la direcció d’Apple. Es convertiria en el successor de Ron Johnson i de John Browett. Potser per això, i veient que el seu temps personal quedaria una mica més restringit que l’actual, ha decidit retirar-se.

No obstant aquesta decisió, ja hi ha substitut: Jim Bean, que fins ara havia estat vicepresident en finances durant els últims quinze anys.

Tot i això, Apple Retail continua sota les ordres directes de Tim Cook, el que suggereix que Cupertino no es decideix a l’hora d’escollir un nou líder per a la seva cadena de tendes.

Comments are closed.