Line, la nova amenaça de WhatsApp >>

Amb més de 80 milions d’usuaris actuals, el servei de missatgeria instantània Line ha esdevingut com la principal amenaça de l’app WhatsApp des del seu naixement el Març del 2011.

Al igual que WhaysApp, l’app Line és gratuïta i compatible amb dispositius mòbils iPhone, Android, Blackberry i Windows. Per una altra banda, permet la descàrrega de l’aplicació a l’escriptori d’un ordinador amb els sistemes operatius Windows i iOS.

A diferència de l’app WhatsApp, la companyia japonesa ens ofereix altres serveis també totalment gratuïts; Line Càmera, per captar imatges fotogràfiques i Line Card, per realitzar postals.
Una altra característica d’aquesta aplicació és la possibilitat de realitzar trucades gratuïtament des de la mateixa app, per tant, no és necessari tancar-la per realitzar una trucada telefònica.

Line està disponible des de fa només 17 mesos, i ja és una de les aplicacions més descarregades arreu del món. No haurem d’esperar molt per veure com fa front a les aplicacions més potents actualment.

 

Comments are closed.