8è Concurs Internacional “Pla Sequència” Coro Vell >>

El Coro Vell es conegut com “La Societat Coral Joventut Terrassenca” de Terrassa. L’any 2008 es va celebrar el seu 150è aniversari, convertint-la així en una de les entitats culturals i audiovisuals més antigues de la ciutat, encara en funcionament.

Per una banda, la secció de cinema i vídeo s’ha convertit en un aparador molt interessant per a la producció amateur terrassenca.

A partir de l’any 2003, va ser quan el SCV del Coro Vell va fer un gran salt en el digital, amb la incorporació de l’audiovisual professional en la celebració anual del concurs de Pla Sequència, dels que porten ja 7 edicions.

El 8è concurs Pla Sequència es celebrarà a la seu del Coro Vell, el pròxim dia 22 de Desembre. La convocatòria es va tancar el passat 3 de Desembre de 2012.

Esperem que el talent terrassenc no es quedi a casa i sigui capaç d’expandir-se a nivell internacional.

Comments are closed.