Consells per un projecte web >>

Si estàs pensant a iniciar un projecte web propi, a continuació t’oferim unes pautes útils a seguir en la seva creació:

Organització i horaris: Els projectes personals poden arribar a consumir més temps del que imaginem, la qual cosa pot afectar al nostre rendiment i, en conseqüència, al nostre projecte. Per tal d’evitar-ho, realitza planificacions de treball o cronogrames per no sobrecarregar-nos. A més, d’aquesta manera evitarem que els projectes se’ns solapin i el treball resultarà més fluid.

Marcar els objectius: És important abans de començar un projecte personal tenir noció del que volem, quins són els nostres objectius i que volem aconseguir. D’aquesta manera no desaprofitarem energies i temps ja que tindrem un camí a seguir.

Definir una estratègia: Un cop tenim clar allò que volem realitzar cal saber com ho farem. És un pas força important per arrancar qualsevol tipus de projecte. A més, serveix per prendre consciència del tipus d’activitats que som capaços de dur a terme, ja que no és el mateix per exemple treballar sol que en grup, el volum de treball ens condicionarà en tot moment. En aquesta fase també es defineix el temps que ens portarà impulsar el nostre projecte, l’ordre en què les tasques es realitzaran i d’altres aspectes previs al llançament d’un nou projecte.

Els usuaris: Cal saber des d’un primer moment a qui ens dirigim. Un projecte web està exposat en tot moment a determinades persones que naveguen per la xarxa. El tipus d’usuari sempre serà molt ample, però és important tenir clar a qui volem arribar per tal d’orientar tot el nostre projecte a una serie de trets que el faran atractiu i, en conseqüència, l’usuari mostrarà un interés per allò que fem.

El pressupost: Una manera efectiva d’impulsar un projecte web per tal d’augmentar el nostre capital és invertir una part del nostre pressupost destinat al nou projecte en col·laboradors, campanyes on-line (sense caure en l’spam) o, inclús, concursos o festes de llançament relacionades amb l’estratègia i l’objectiu que tinguem per potenciar la promoció. D’altra banda, també és necessari incloure el fet de contractar a personal que tingui coneixement web si és que nosaltres no en disposem.

Disposar de referències: Observar projectes similars pot ajudar-nos a desenvolupar les pautes anteriors, ja que tenir un referent ens pot guiar o inspirar per a millorar el nostre projecte.

Les opinions són importants: És perfecte disposar d’opinions alienes a allò fem. Que el nostre projecte sigui valorat per nous ulls és ideal per millorar el nostre mètode de treball, ens ajuda a veure noves perspectives i així satisfer als nostres futurs usuaris o clients.

Des de Visual61 t’animem a impulsar el teu propi negoci web i posem a la teva disponibilitat els nostres serveis. No dubtis en contactar-nos.

Telf. 93 537 63 93

Mòbil. 628 791 121

E-mail. hola@visual61.com

Comments are closed.