Lexar presenta la primera targeta SDXC de 256 GB >>

Lexar puja el llistó en el que representa l’emmagatzematge en targetes de memòria SD, i ho fa fins als 256 GB. És la memòria de major mida sota el format SDXC, que per especificació té un límit de 2 TB, mentre que les SDHC es queden en 32 GB.

El nom complet i oficial de la targeta de memòria és Lexar Professional 400x SDXC UHS-I, i a més d’espai, també ofereix velocitat, ja que es tracta d’una targeta classe 10, que en lectura aconsegueix 60 megabites per segon.

Si fem una ullada a altres tipus de targetes, com ara les Compact Flash, que dominen el panorama fotogràfic professional, Lexar va oferir el 256 GB el passat més de gener, ara és el torn de les targetes SD.

La nova targeta Lexar estarà disponible a partir d’aquest mes d’octubre , i no serà barata, 900 dòlars, per ara surt més a compte comprar vuit targetes de 32 GB (uns 300 dòlars)

Comments are closed.