Logitech Washable Keyboard K310, nou teclat rentable >>

El nou teclat de Logitech és l’únic de la companyia i un dels pocs del mercat capaç, no només de sofrir vessaments de líquids, sinó de submergir-se completament un màxim de 30 centímetres de profunditat durant 5 minuts. Un perifèric perfecte per a usuaris preocupats per la pulcritud.

Aquest temps és més que suficient per poder netejar el teclat. En la part inferior apareix una etiqueta amb consells de neteja. No admet temperatures superiors a 50 graus i l’únic que no es pot mullar és el connector USB, que compte amb una caputxa per protegir-lo de possibles salpicades.

Tot el teclat està dotat d’una cobertura que el protegeix del sabó i de fregaments excessius. Les tecles són altes i tenen bastant recorregut, tot i que dista molt de la comoditat que dóna un teclat mecànic.

No sembla un teclat recomanable per a un ús continuat simplement pel pro de la neteja. Per això, la companyia té altres teclats que són molt més còmodes. Tot i que per a entorns de molta brutícia o humitat aquest teclat és perfecte.

Com sempre, el millor és provar-ho i que un mateix tregui les seves pròpies conclusions.

Comments are closed.