El “zapatófon” ja no és el que era >>

 

Aquest és un d’aquests invents tecnològics si més no curiosos a la par que divertits, la IFA ens presenta els Hi-Call, uns guants mans lliures per al mòbil ideats per la companyia italiana Hi-Fun.

Els Hi-Call es connecten per bluetooth a qualsevol telèfon compatible. La unitat de transmissió i la bateria es troben amagades a la part superior del canell del guant esquerre, sota els botons de penjar i despenjar la trucada.
Al port de càrrega, un MicroUSB, s’hi accedeix des d’una obertura també en el canell del guant, no s’ha detallat l’autonomia de la bateria però aquesta no molesta al portar els guants posats.

El micròfon i auricular dels mans lliures estan instal·lats en els extrems dels dits petits i el polze, de manera que per parlar hem d’adoptar la clàssica postura del telèfon amb la ma.

Els Hi-Call completen la seva oferta amb fibres capacitives en l’extrem dels dits índexs per poder interactuar amb una pantalla amb els guants posats.

El so dels Hi-Call no és una meravella, per escoltar-lo hem d’introduir una mica el dit a l’orella. Tampoc resulta gaire còmode notar unes peces de plàstic a la punta dels dits. El Hi-Call no és definitivament un prodigi de l’enginyeria però el seu preu és de tan sols 49 euros.

Comments are closed.