La importància del Community Manager >>

 

Avui dia encara hi ha empreses que prefereixen no invertir en Social Media , i d’altres que ho fan però escatimant el màxim la inversió, ja sigui limitant la seva presencia a xarxes socials o no contractant a professions del sector, sinó atorgant el control dels perfils i el càrrec de Community Manager a algun empleat de l’empresa.

Els usuaris d’internet son cada vegada més exigents amb les marques, demanen una imatge forta i una excel·lent reputació, cosa que només és possible aconseguir amb una bona estratègia portada a terme per un professional. Aconseguir una bona reputació online no es només qüestió de temps sinó també d’una feina ben feta, cosa que pot desaparèixer en pocs minuts.

Sense reputació online no oferim cap tipus de confiança als clients, i per tant no aconseguir oferir el nostre producte ni crearem cap comunitat a través de les xarxes socials, ja que els usuaris no interactuen amb les marques que no confien. T’ajudarem a controlar la teva reputació i l’impacte del teu projecte generant contigut positiu per aconseguir major presència online, a més  de prepararte un minuciós protocol d’actuació per minimitzar els efectes d’ una posible crisi de reputació.

Avui dia és fonamental per als clients que les empreses a les que segueixen a través de les xarxes siguin capaços de parlar amb ells de tu a tu, creant una relació entre client i marca, cosa que reforçarà el branding de la marca.

No només es tracta d’augmentar les vendes sinó de generar confiança. Quan una marca entra en les xarxes socials i el marketing 2.0 pot triomfar o fracassar, tot dependrà de qui i com es desenvolupi l’estratègia de Social Media.  Realitzarem un anàlisi de la teva situación i posicionament actual i et proposarem les accions a les Xarxes Socials que creiem idònies per situar la teva empresa o marca de la millor manera al web 2.0.

Comments are closed.