JVC GC-XA1: una càmera pels amants de les aventures >>

 JVC treu la seva nova càmera que va directament contra la reina del segment d’aventures, la GoPro, amb arguments i possibilitats interessants.

 La JVC GC-XA1 és lleugera, amb un pes de només 126 grams, és capaç de submergir-se fins a cinc metres sota l’aigua (sense necessitat de carcassa), aguanta pes, caigudes de fins a dos metres i tota la pols i el fred que es pugui trobar.

A part, té altres punts interessants, com ara la inclusió d’una pantalla LCD de 1.5 polzades i la connectivitat wifi, que permet que puguem controlar la càmera a distància o enviar contingut directament a un telèfon mòbil per, d’aquesta manera, emetre en directe per internet gràcies a les aplicacions específiques i gratuïtes  tant per iOS com Android. També es pot fer servir la pantalla del telèfon com a monitor extern de la càmera.

 La qualitat de la càmera es pot seleccionar al gust i ofereix com a màxima qualitat la gravació de vídeos a 1080p. Disposa d’un sensor retro il·luminat, angular, estabilitzador d’imatge i sortida HDMI, a part de les funcions de temporitzador i gravació a intervals. Respecte les fotografies, aquestes poden ser de fins a 5 megapíxels.

 També anomenada JVC ADIXXION, ve amb accessoris per col·locar-la a unes ulleres o superfícies dures com el casc, el capó del cotxe o una taula de surf.

 Aquesta nova càmera segur que encanta als més aventurers, es posa a la venda als EEUU amb un preu de 350 dòlars.

Comments are closed.