Dilluns va arrencar el Mobile World Congress >>

Dilluns va arrencar a Barcelona la Mobile World Congress 2012, la fira dedicada a les comunicacions i telefonia mòbil més important  del món.

Aquesta edició ocupa més de 70.000 metres quadrats del recinte de la Fira de Barcelona a Montjuic, i es preveu que tingui una assistència de més de 60.000 professionals del sector de les comunicacions i pugui batre el seu rècord de visitants  En total son 1.400 expositors presentant les seves novetats…seguir llegint >>

A més, aquest dilluns al acte inaugural d’obertura del congrés, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha confirmat que Barcelona serà la seu del congres fins l’any 2018, convertint-se així, en paraules de John Hoffman responsable de la GSMA,  en el centre mundial del mòbil  amb exposicions permanents i actes diversos relacionats amb el sector durant tot l’any.

Barcelona ha lluitat amb Milà, Paris i Munich per aconseguir la permanència de la convenció, que es preveu que deixarà uns 6.000 milions d’euros de benefici a la ciutat, segons la Generalitat

Que podrem trobar en l’edició d’aquest any?

Per començar, els nous smartphones amb processador de quàdruple nucli que inclouen el nou sistema operatiu mòbil Android 4.0 Ice Cream Sandwich, que sense dubte serà l’estrella de la fira.

Si parlem de fabricants destacaran  LG amb el Optimus HD i HTC que presentarà noves evolucions del seus models més importants.  Samsung amb el Galaxy  Ace 2,  Sony amb l’ Xperia V, Acer o Panasonic son altres de les marques que presentaran Smartphones.

També tindran un paper important les novetats en Tablets.  Desperten gran interès els desenvolupaments professionals de Windows 7 , però sobretot la presentació del nou sistema de Microsoft , el Consumer Preview de Windows 8.

Com a gran novetat trobem la presentació de la Mozilla Marketplace, la botiga d’aplicacions de Firefox que permetrà als desenvolupadors elaborar aplicacions que els usuaris un cop descarregades podran utilitzar a qualsevol dispositiu HTML5.

Les noves tecnologies son cada dia més importants i imprescindibles per a comunicar-nos, prova d’això es al gran repercussió mediàtica d’aquest congrés i el gran benefici que suposa per  a la ciutat de Barcelona.

font: http://ves.cat/a8ru , http://ves.cat/a8rv

Comments are closed.