#02 Cas d’èxit Jay-Z >>

Seguint amb les campanyes de marquèting a la xarxa, avui us presentem l’acció que Bing va dur a terme per tal de llançar el llibre del raper Jay-Z. Aquesta consistia en publicar una pàgina de l’autobiografia del cantant en diferents suports: cotxes, parades d’autobús o fons de piscines..

D’aquesta manera, quan un usuari localitzava una d’aquestes pàgines del llibre, havia de publicar la seva ubicació a la xarxa i ajudar als altres seguidors a trobar totes les pàgines de la biografia de Jay-Z.. seguir llegint >>

Els resultats, està clar, van ser positiu tant per Bing com per Jay-Z ja que el primer va aconseguir un promig d’11 minuts per visita de cada consursant i va incrementar un total de 11,7% les seves visites. Jay-Z per la seva part, va augmentar en 1 milió de fans la seva pàgina de Facebook i, a part de ser el tema del moment a les xarxes socials, va aconseguir col·locar el seu llibre entre els més venuts.

(vídeo per la versió mòbil)

Comments are closed.